İstanbul-Anadolu, Turquie





Annonce par CENTURY 21 NAR
La propriété suivante,Accueil, située İstanbul-Anadolu, Turquie est présentement à vendre.İstanbul-Anadolu, Turquie affiche un prix de122 702 $ US.Cette propriété a 2 chambres, 1 salle de bain, Lotissement, Nombre De Stationnements caractéristiques.Si la propriété au İstanbul-Anadolu, Turquie ne convient pas à vos besoins, visitez le https://www.century21global.com pour voir d’autres Maisons à vendre au İstanbul-Anadolu .
Date mise à jour: 31 mai 2025
122 702 $ US USD
4 990 000 TRY
- Chambres2
- Salles de bain1
- Superficie de la résidence/du lot
69 m²
Caractéristiques de la propriété
Caractéristiques clés
- Lotissement
- Nombre De Stationnements
Autres caractéristiques
- Système de chauffage: Gaz Naturel
- Places de stationnement: 1
Superficie
- Superficie de la propriété:
69 m² - Superficie du terrain/lot:
83 m² - Chambres: 2
- Salles de bain: 1
- Chambres totales: 3
Description
* DAİRE RANDEVU İLE GÖSTERİLMEKTEDİR. LÜTFEN RANDEVU TALEBİNDE BULUNUN.
* Daire Çamlık Mahallesi, Bakla Sokak konumundadır.
* (Harita konumu doğru işaretlenmiştir.)
* Dairenin bulunduğu bina 13 Yıllık olup KAT İRTİFAK tapuludur.
* Dairenin altında daire katı, onun altında da sığınak ve depolama alanları mevcuttur.
* (Anlaşmalı Banka Şubelerimizden kısa sürede finansman çözümüne gidebiliyoruz.)
* Dairemizin Net Metrekaresi, Tarafımızdan Lazer Metre İle Ölçülmüş Olup Kapı İçi Duvarlar Dahil Netidir.
* Mevcut kira getirisi 25000₺ dir.
* LOKASYON ÖZELLİKLERİ:
* İkbal Caddesinin Başında,
* Buyaka, İkea, Meydan AVM'ye 15 dakika,
* Canpark AVM'ye 15 dakika,
* Finans Merkezine 5 dakika,
* Alemdağ (Kapalı Cadde) Caddesine 20 Dakika mesafesindedir.
* ÇEVRESEL ÖZELLİKLERİ:
* Eğitim Kurumları: 200 metre ile 1 Km. mesafede,
* Eczane ve Sağlık Ocağı: 200 metre ile 750 metre mesafede,
* Hastaneler: 1 Km. ile 2 Km. mesafede,
* Marketler: 100 metre ile 1 Km. mesafede.
* Park ve Yeşil Alanlar: 200 metre ile 500 metre mesafede,
* Kültürel Alanlar: 300 metre ile 2 Km. Mesafede.
* SİTE ÖZELLİKLERİ:
* A ve B Bloktan oluşan iki bloklu sitede, her blok 10 Kat, 20 Daire,
* Her katta 2 daire,
* 24 Saat Kapalı devre kamera sistemi,
* Çocuk oyun alanı,
* Kamelya
* 24 Saat Kapalı devre kamera sistemi,
* Bina görevlisi,
* Kapalı Otopark.
* BİNA ÖZELLİKLERİ:
* 10 Kat, 20 Daire,
* Her katta 2 daire,
* Bina dışında komple SES ve ISI yalıtımı,
* Bir Adet asansör,
* Fiber İnternet Alt Yapısı,
* Sığınak ve Depolama Alanları
* DAİRE ÖZELLİKLERİ:
* Yüksek Giriş,
* Güney Doğu Cephelidir,
* Camlar PVC,
* Kapalı mutfak,
* Islak zeminler seramik,
* Oda zeminleri parke.
* DAİRE İÇ ÖLÇÜMÜ:
* Salon 18.92m2, Ebeveyn Odası 17.76m2, 1. Oda 9.40m2, Mutfak: 8.13m2, Banyo & WC 6.21m2, Antre & Hol 8.59m2.
Diğer detaylar ve sorularınız için bizi arayabilirsiniz.
Tarafımızdan habersiz ilan paylaşımı veya yayım yapan gayrimenkul firmalarıyla paylaşım yapılmayacaktır.
Gayrimenkullerle ilgili olarak sunumlarda ve ilanlarda verilen bilgiler mal sahibi beyanına ve CENTURY21 NAR GAYRİMENKUL'ün yetkisi çerçevesinde ulaştığı kaynaklara dayanarak verilen bilgilerdir. Firmamız tarafından verilmiş bir taahhüt niteliğinde değildir.
Gayrimenkul Danışmanlarının sözleşme kullanmaları; T.S. 11816 standartlarının 1.1.1. maddesi gereği zorunlu kılınmıştır. Bu nedenle gayrimenkul sunumları YER GÖSTERME BELGESİ imzalatılarak yapılmaktadır.
Emplacement
© 2025 CENTURY 21® Real Estate LLC. All rights reserved. CENTURY 21®, the CENTURY 21® Logo and C21® are registered service marks owned by CENTURY 21® Real Estate LLC. CENTURY 21® Real Estate LLC fully supports the principles of the Fair Housing Act and the Equal Opportunity Act. Each office is independently owned and operated. Listing Information is deemed reliable but is not guaranteed accurate.

Toutes les propriétés affichées dans la présente sont sujettes à la Loi fédérale sur l’habitation équitable, qui rend illégale la promotion de « toute préférence, limitation ou discrimination en lien avec la race, la couleur de la peau, la religion, le sexe, les handicaps, l’état de famille ou l’origine nationale, ou l’intention d’exercer ce type de préférence, limitation ou discrimination. » Nous n’accepterons pas en connaissance de cause des publicités de propriétés qui ne respectent pas cette loi. Par la présente, toutes personnes sont informées que tous les logements affichés sont disponibles sur la base de l’égalité des chances.