Mugla, 48900, Turchia





Inserito da CENTURY 21 SEASIDE
L'immobile Casa situato all'indirizzo Mugla, 48900, Turchia è attualmente in vendita.Mugla, 48900, Turchia viene quotata per197.174 USD.Questa proprietà ha Lottizzazione caratteristiche.Se l'immobile situato a Mugla, 48900, Turchia non è quello che stai cercando, visita https://www.century21global.com per vedere altri immobili Case in vendita presso Mugla .
Data di aggiornamento: 3 lug 2025
Caratteristiche dell'immobile
Caratteristiche principali
- Lottizzazione
Area
- Superficie immobile:
60 m²
Descrizione
Datça Emecik’te Ana Yola Yakın Satılık Kargir Bina ve Geniş Arsa!
Ege’nin en özel köşelerinden Datça Emecik’te, yatırım ve yaşam için büyük potansiyel taşıyan bir gayrimenkul sizleri bekliyor.
Toplam 422 m² arsa üzerinde yer alan bu kargir yapı, brüt 75 m², net 60 m² kullanım alanına sahip. Mevcut bina restore edilerek modern bir konut, butik işletme, atölye ya da yazlık ev haline getirilebilir. Sağlam taş duvarları ve kargir yapısı sayesinde yenileme çalışmaları için sağlam bir zemin sunuyor.
Öne çıkan en önemli özelliklerinden biri, ana yola yalnızca 30 metre mesafede olması. Bu konum, hem ulaşım kolaylığı hem de ticari değerlilik açısından büyük avantaj sağlıyor. Datça merkeze ve çevredeki popüler koylara kısa sürede ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza hızla erişebilirsiniz.
Emecik’in tertemiz havası, doğal güzellikleri ve sakin yaşamı bu mülkü hem sürekli ikamet hem de yazlık olarak cazip kılıyor. Geniş arsa, farklı projelere ve peyzaj düzenlemelerine de elverişli.
Hayalinizdeki yaşam alanını yaratmak ya da değerli bir yatırım yapmak için bu fırsatı kaçırmayın!
Detaylı bilgi ve yerinde görmek için iletişime geçebilirsiniz.
Località
© 2025 CENTURY 21® Real Estate LLC. All rights reserved. CENTURY 21®, the CENTURY 21® Logo and C21® are registered service marks owned by CENTURY 21® Real Estate LLC. CENTURY 21® Real Estate LLC fully supports the principles of the Fair Housing Act and the Equal Opportunity Act. Each office is independently owned and operated. Listing Information is deemed reliable but is not guaranteed accurate.

Tutti gli immobili oggetto di inserzione in questo sito sono disciplinati dal Federal Fair Housing Act, ai sensi del quale è vietato pubblicizzare "qualsiasi preferenza, limitazione o discriminazione per motivi di razza, colore, religione, sesso, disabilità, stato di famiglia o origine nazionale, nonché la volontà di effettuare tali preferenze, limitazioni o discriminazioni". Non accetteremo intenzionalmente alcuna inserzione immobiliare che violi la legge. Si informano tutti gli interessati che gli immobili pubblicizzati sono disponibili in condizioni di pari opportunità.